НОВО! “Хоћеш да будеш добар?” акциона фигура Путина и Обамчета на сајту “eBay”


putin pljeska obamu vМолимо вас да имате  виду да Fort Russ и Ћирилизовано ни на који начин нису повезани са продавцем ове акционе фигуре, компанијом Ebay.

Леп украс за вашу полицу за књиге, пригодан сувенир да вас подсети на уништење америчке хегемоније и доброту Владимира Путина. Јер:

– Владимир Путин шљепка по гузи Барака Хусеина Обаму

– Нова едиција за 2016. годину

– Акциона фигура, играчка, лутка, председник

– Рад чувеног творца акционе фигуре “Путин јаше медведа”

– Право од произвођача – по најповољнијој цени!

– Руски ручни рад

putin pljeska obamu– Клоните се кинеских фалсификата!

– Материјал: вештачки камен

– Висина: 15 цм

– Ширина: 14 цм

– Тежина: 650 грама

– Владимир Путин је харизматски председник омиљен код многих народа. Често је предмет духовитих и безазлених шала. Ни ова акциона фигура није изузетак.

– Фигура показује колико је председник Руске Федерације предан проналажењу алтернативних решења када дипломатија омане.

– Владимир Владимирович добро зна како треба поступати са политичким дивом – америчким председником Бараком Хусеином Обамчетом.

– Поседовање овакве акционе фигуре ће демонстрирати ваш однос према председнику Путину и доказати да имате сјајан смисао за хумор. Фигура је и вредан поклон за ваше пријатеље и рођаке, дар на коме ће вам бити вечито захвални.

– Оваква акциона фигура треба да буде на истакнутом месту. Свакодневно гледање у њу представљаће вам право задовољство. Зато је најбоље да је ставите на телевизор, да бисте могли да видите и вести и господина Путина.

– Однос између председника Русије и председника САД није увек савршен. Понекад дође до међусобног неразумевања. Чињеница је да су такви инциденти у последње време учестали, па смо направили акциону фигуру која показује решење за сваки новонастали проблем. Међутим, метод нису увек најхуманији. Али будите сигурни да ће друга страна, све и ако јој се не помогне да донесе исправну одлуку, поразмислити о свом понашању и доћи до ваљаног закључка.

– Ова акциона фигура треба да добије заслужено место у вашем дому јер је симбол најбољих традиција руске дипломатије, али истовремено и доказ ваше бескрајне духовитости.

Извор: Fort Russ
Превод: Ћирилизовано


Напиши коментар

Није дозвољено.