Подгоричанин на Фејсбуку најављује прогон Срба из Црне Горе


Дарко Петровић из Подгорице на свом Фејсбук профилу ставио је фотографију трактора уз коментар: Убрзо одлазак Срба из Црне Горе.

Дарко Петровић из Подгорице на свом Фејсбук профилу ставио је фотографију трактора која асоцира на хрватску акцију “Олуја” и погром Срба и ставио коментар који је разбеснео бројне Србе.

„Убрзо одлазак Срба из Црне Горе“, прокоментарисао је уз ову фотографију Петровић на свом профилу.

Не зна се да ли Дарко има одређена сазнања везано за судбину Срба у Црној Гори, али сигурно је да оваквим порукама изазива панику.

Пример образа и части: Комуналци и радници градске чистоће одбили да уклоне тробојку
Тробојка на кошарашком игралишту у Пљевљима

На позив пљеваљске полиције да уклони гигантски мурал – тробојку са кошарашког игралишта, директор Градске чистоће Саша Јечменица је наводно одбио да то учини, казали су грађани Пљевља.

Према речима читалаца портала in4s.net из Пљеваља наводно је и начелник Комуналне полиције Бојан Бајчета, такође је одбио наређење пљеваљске полције.

„Вечерас је полиција издала наређење да се тробојка са игралишта уклони, међутим радници Градске чистоће и Комуналне полиције на челу са својим шефовима рекли су да неће то да учине и одбили наређење“, казао је извор из Пљеваља.

Подсетимо, пљеваљска омладина је у суботу увече украсила кошаркашки стадион најлепшимбојама – црвеном, плавом и белом и тако се прикључила „трбојка револуцији“.

Уједно, те вечери су са стадиона послали режиму поруку – „Устала је Црна Гора, светиња се бранит мора“.

Извор: Новости


Напиши коментар

Није дозвољено.