Владимир Путин у обући произведеној у Републици Српској


Илустрација

Најмоћнији лидер света, руски предсједник Владимир Путин носи обућу произведену у Републици Српској, у погонима Дермала у Котор Варошу и Кнежеву.

Вест и фотографија да Путин носи баш ову марку обуће, намењене за планинарење, обишла је свет.

Руски председник велики је љубитељ природе и авантуриста, али у свим приликама веома води рачуна о свом стилу и за себе бира само најбоље. Зато и не чуди вест да је за једну такву авантуру у природи изабрао ципеле фабрике Дермал, која већи дио својих производа пласира на инострано тржиште.

“Истина је да су ове ципеле произведене код нас. Наиме, ми радимо око 2.500 пари дневно обуће за један познати немачки бренд Haix. Они се баве углавном прозводњом обуће за војску и полицију, за слободно време, за планинарење, за лов и слично”, рекао је Раденко Бубић, власник и директор фабрике Дермал.

Бубић додаје да су ципеле које Путин носи направљене у Дермаловој фабрици у Кнежеву.

“Ради се о једној дубокој зимској ципели, која се зове Tactical mid. Ципела је врло лагана, јако лепог дизајна, урађена од најбољих природних материјала. Дакле, јунећи нубук. То је један артикал у самом врху производње коже. Унутра се налази горотекс постава. Ципела је непромочива”, навео је Бубић.

Вест да је руски председник изабрао баш њихове ципеле није их много изненадила јер годинама, да би задовољили високе стандарде производње, погоне опремају најсавременијим машинама, а користе само најквалитетније материјале које набављају у иностранству.

“Ми смо сазнали од наших партнера из Немачке да Путин носи нашу обућу. Они су нам показали слике овог артикла и још неких које носи у слободно време, у планини, шетањи… и препознали смо да је тај артикал рађен код нас, јер се он само ради у нашој фабрици у Кнежеву, у овој боји и у овом дизајну”, истиче Бубић.

Извор: Независне


Напиши коментар

Није дозвољено.